Internet of things

Paradin heeft zich tot nu toe vooral toegelegd op een oerdegelijke kwaliteit en een extreem hoog rendement alsook lichtkwaliteit en comfort (lees: "geen schaduw"). Het automatisch uitschakelen en sturen van verlichting is op zich geen senicure. De aard en programmatie van de sensoren spelen hierin een zeer belangrijke rol. Met standaard sensoren kan men ook enigzins standaard resultaten bereiken.

In samenwerking met Panasonic heeft Paradin een sturing ontwikkeld die voordelen biedt die erg overtuigend kunnen zijn. Op de eerste plaats biedt een dergelijke sturing het voordeel van een camera- en beveiligingssyteem. Het feit dat we dit koppelen op eenzelfde mobiel platform waar men een real-life overzicht kan krijgen met allerlei mogelijke data en ook de mogelijkheid om desgewenst externe energie verbruikers (niet alleen verlichting) te controleren, te sturen en te automatiseren. Dat alles op één enkel platform maakt dit systeem tot hét hebbeding van de toekomst.

The internet of things brengt de toekomst naar u toe. Neem dus vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over de oneindige mogelijkheden.